azgard nutrition azgard nutrition azgard nutrition azgard nutrition

AZGARD SRBIJA

marti derm

AZGARD LOKI PROTEIN BAR SALTED CARAMEL

  • Šifra :104
  • Ukus :SALTED CARAMEL
  • Gramaža :50g
Azgard Loki čokoladica je bogata visokokvalitetnim proteinima, koji su ključni za izgradnju mišića i održavanje vitalnosti.

Mora se izabrati boja proizvoda!

ili poručite telefonom: 069/554-55-44

Neka vas Azgard Loki proteinska čokoladica odvede na neodoljivo putovanje u svet zadovoljstva i energije! Ovaj inovativni proizvod spoj je vrhunskog ukusa i nutritivne vrednosti, kreiran da podrži vaše zdravije životne navike.

Azgard Loki čokoladica je bogata visokokvalitetnim proteinima, koji su ključni za izgradnju mišića i održavanje vitalnosti. Svaki sočni zalogaj sadrži pažljivo odabrane sastojke, uključujući premium Azgard proteine koji podržavaju vašu fizičku izdržljivost i oporavak nakon treninga.

Osim toga, Azgard Loki čokoladica je niska u šećeru i visoka u proteinima, čineći je savršenim izborom za one koji žele uživati u slatkom trenutku bez grižnje savesti. Bez glutena i bez veštačkih dodataka, ova proteinska čokoladica pruža ukusno iskustvo bez kompromisa.

Započnite dan sa Azgard Loki proteinskom čokoladicom kao brzim međuobrokom ili je koristite kao podršku tokom vašeg aktivnog dana. Ovaj ukusni saveznik vašeg zdravlja donosi spoj snage, ukusa i zadovoljstva - sve u jednom zalogaju. Doživite novu dimenziju uživanja u čokoladi sa Azgard Loki proteinskom čokoladicom!

Na 100g proizvoda: Energija: 1624kJ / 388 kcal, Masti: 21g, Ugljikohidrati: 29g (od kojih šećeri 6,2g), Vlakna: 13g, Proteini: 22g, Sol: 0,42g

Najbolje je konzumirati ovu čokoladicu ili pre ili posle treninga, ili kao međuobrok.

azgard nutrition