azgard nutrition azgard nutrition azgard nutrition azgard nutrition

AZGARD SRBIJA

Preworkout

Prikazano 1-8 od 8

Prikaži :

Sortiraj po:

ZNAČAJ PREWORKOUT PREPARATA ZA SPORTSKI UČINAK


NO reaktor prema svojoj posebno dizajniranoj formuli i kombinaciji sastojaka pripada preworkout preparatima, odnosno preparatima koji se koriste pre početka treninga kako biste iz svog tela i vežbanja izvukli maksimum. Izuzetno je važno telu i mišićima obezbediti potrebne nutrijente pre treninga kako bi oni podržali njihov rad tokom treninga čime ćete vi biti u prilici da dostignete željene rezultate.

NO reaktor vam svojom konzumacijom pre treninga može pružiti manji osećaj umora i iscrpljenosti, veću energičnost i motivaciju za vežbanjem, bolji transport kiseonika putem krvi do ćelija i tkiva, a sve ovo doprinosi tome da se vaše telo i mišići manje umaraju tokom vežbanja.


BENEFITI KOJE VAM PRUŽAJU PREWORKOUT SUPLEMENTI

Mnogim sportistima preworkout proizvodi gde spada i NO reaktor pružaju velike prednosti, a neke od tih benefita su:

- Veća motivacija za naporno vežbanje

- Uspešniji trening uz uspešnije izvođenje napornih vežbi

- Maksimalne fizičke performanse uz povećanje kapaciteta za izvođenje zahtevnih i visokointenzivnih vežbi

- Duže trajanje treninga uz više ponavljanja i veći intenzitet

- Mogućnost za podizanje većih težina tokom treninga snage

- Velika količina snage i energije

- Bolji rezultati nakon završenog treninga

- Mišićni volumen i veća izdržljivost mišića

- Regeneracija mišićnih vlakana nakon vežbanja


Različite supstance koje čine sastav NO reaktora mogu vam u samo jednoj dozi preparata pružiti niz fizičkih ali i mentalnih prednosti kada se radi o efikasnosti i učinku vežbanja. Ti psihički benefiti su bolja koncentracija i psihički fokus, čime se možete bolje posvetiti izvođenju teških vežbi na pravilan način. Uz sve prednosti koje dobijate, NO reaktori vam pružaju manji rizik od razgradnje mišića i kataboličkih procesa, pa podstiču očuvanje mišićne mase.


Postoje i posebni preparati koji u jednom proizvodu sadrže i sagorevače masti i aktivne supstance koje dodatno stimulišu sagorevanje kalorija. Ovako uz kvalitetne NO reaktore, odnosno pretrenažne preparate dobijate i druge komponente i njihove benefite. Korišćenjem preparata kao što je NO reaktor možete značajno da unapredite svoj trening i vežbanje podignete na viši nivo.

azgard nutrition