azgard nutrition azgard nutrition azgard nutrition azgard nutrition

AZGARD SRBIJA

marti derm

AZGARD ODIN BCAA+GLUTAMINE 500G - Strawberry

Cena: 3.300,00 RSD
  • Šifra :1900
  • Ukus : Strawberry
  • Gramaža :500g

Mora se izabrati boja proizvoda!

ili poručite telefonom: 069/554-55-44

Azgard Nutrition ODIN BCAA i L-glutamin naučno je formulisan kako bi podstakao potpuni oporavak, rast i obnovu mišića, istovremeno sprečavajući razgradnju mišića!

Glutamin je najzastupljenija aminokiselina u ljudskom telu i verovatno je najvažnija u procesu izgradnje mišića i sticanja snage. Aminokiseline razgranatog lanca (BCAA) su ključne aminokiseline: leucin, izoleucin i valin. Kombinacija ova tri esencijalna aminokiselina čini približno 1/3 svih mišića u ljudskom telu i igra važnu ulogu u sintezi proteina, time i u rastu i obnovi mišića.

Ova vrhunska formula Azgard Nutrition sastoji se od 7000 mg čistog L-glutamina i 10000 mg BCAA u omjeru 2:1:1 - Azgard Nutrition Odin BCAA i glutamin održavaće vaš rast i oporavak na visokom nivou!

Sastojci: L-glutamin, L-leucin, L-valin, L-izoleucin (sadrže soju), regulatori kiselosti: limunska kiselina i natrijevi citrati, bojila: amonijak karamela (aroma kole), arome, zaslađivači: acesulfam K i sukraloza, bojila: kohineal crvena (ukus lubenice, kupine i jagode), kinolin žuta (ukus limuna - može imati štetan uticaj na aktivnost i pažnju kod dece), briljantno plava (ukus kupine).

Otopite 10 g (1 mera) u 250 ml vode. Koristite pre i posle treninga.

azgard nutrition