azgard nutrition azgard nutrition azgard nutrition azgard nutrition

AZGARD SRBIJA

marti derm

AZGARD TRIBULUS 2500

Cena: 2.500,00 RSD
  • Šifra :47
  • Gramaža :90 tableta
Azgard Tribulus 2500 je 100% prirodni snažni standardizovani ekstrakt Tribulusa koji sadrži čak 45% saponina, što ga čini jednom od najjačih dostupnih formula Tribulusa na tržištu!

Mora se izabrati boja proizvoda!

ili poručite telefonom: 069/554-55-44

Tribulus terrestris je mediteranska biljka koja postaje sve popularnija među sportistima, bodibilderima i starijim muškarcima. Azgard Tribulus 2500 je 100% prirodni snažni standardizovani ekstrakt Tribulusa koji sadrži čak 45% saponina, što ga čini jednom od najjačih dostupnih formula Tribulusa na tržištu!

Tribulus terrestris se vekovima koristio u drevnoj Grčkoj, Indiji i Africi za podršku plodnosti i pomlađivanje tela. Nova istraživanja pokazuju da, iako zapravo ne sadrži hormone, Tribulus pomaže u podršci zdravoj proizvodnji hormona i reproduktivnom zdravlju muškaraca. Tribulus koriste neki od najelitnijih svetskih sportista, ali ga mogu koristiti i rekreativci.

Čini se da plodovi tribulusa štite organe (uglavnom jetru i bubrege) od oksidativnih oštećenja u razumno malim dozama, a imaju i antistresne učinke!

Sastojci: Tribulus terrestris (plod) ekstrakt 20:1, sredstva za povećanje zapremine (mikrokristalna celuloza, hidroksipropil-metil-celuloza), sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijumove soli masnih kiselina, stearinska kiselina), boje (titanijum dioksid, Ponceau 4R).

Aktivni sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 tablete): Tribulus terrestris 2500mg

Konzumirajte dve tablete dnevno uz obrok.

azgard nutrition